Eerste overwinning voor de E-jeugd van AquAmigos

Foto: AquAmigos

Afgelopen weekend kwamen de teams van Waterpolovereniging AquAmigos in actie voor de competitie. De mooiste uitslag van her weekend was de eerste overwinning van de E-jeugd.

E-jeugd
De mooiste uitslag van het afgelopen weekeinde was de eerste winst van de E-jeugd. Met 14 – 12 werd Njord Veldhoven verslagen. Spelers en coaches gefeliciteerd, op naar de volgende overwinning. Het was niet zo maar een overwinning. De tussenstanden waren: 2 – 2, 6 – 3, 8 – 10, 14 – 12. De doelpunten zijn gemaakt door: Demy de Waard 3, Vivian Nettenbreijers 2, Olaf Klomp 4, Pien Houweling 5,

Dames 1.
De dames behaalden een eenvoudige overwinning op het dames team van Argo uit St-Oedenrode. Met de tussenstanden van 1 – 3, 1 – 5, 2 – 9, 3 – 14 werd de 14e overwinning veilig gesteld en staan de dames ongeslagen boven aan.

Heren 3.
Ook heren 3 staan boven aan op de ranglijst. Niet zo overduidelijk als de dames maar met 14 overwinningen en een gelijk spel staan ze 4 punten voor op de nummer 2. De wedstrijd tegen Nayade-Classic 2 werd vooraf gezien als een eenvoudig potje maar dat was 2 periodes niet duidelijk te zien. Pas in de 3e en 4e periode werd orde op zaken gesteld. De einduitslag werd uiteindelijk 9 – 1.

B-jeugd.
Ook de B jeugd staat op dit moment nog steeds boven aan al moet gezegd worden dat de B-jeugd van DBD, met een wedstrijd minder gespeeld, er ook heel goed voor staan. Voor de B-jeugd zit er niks anders op dan al de resterende wedstrijden te winnen. De wedstrijd tegen Argo werd uiteindelijk een eenvoudige overwinning. Einduitslag 4 – 10.

Heren 1.
Helaas hebben de heren 1 wederom geen vuist kunnen maken tegen het team van De Rog uit Weert. Met de tussenstanden van 4 – 0, 9 – 1, 12 – 3, 15 – 6 werd uiteindelijk de wedstrijd in het voordeel van De Rog afgesloten.

Heren 4.
Dat het een beetje vreemd kan lopen in het waterpolo bewezen de heren 4 tegen Zeester – Meerval uit Uden. Het team uit Uden had te weinig spelers en, omdat meedoen belangrijker is dan winnen, hebben 2 spelers van AquAmigos het team uit Uden compleet gemaakt. Zo kon er toch heerlijk gespeeld worden. Uitslag 11 – 7 voor AquAmigos.

Dames 2.
De dames 2 hebben stuivertje gewisseld met het team van De Rog 1. Beide partijen hebben de 11 overtal situaties niet kunnen benutten. Uiteindelijk waren de dames van de Rog iets sterker dan de dames van AquAmigos 2.

C- jeugd.
De C-jeugd moest het opnemen tegen PSV C1. De ploeg uit Eindhoven staat gedeeld boven aan en is dus een goede tegenstander. Het C-team van AquAmigos speelden ook 2 spelers uit de D-jeugd. Beide spelers hebben het goed gedaan. Het werd een spannende wedstrijd die helaas werd verloren mat 1 – 3.

D-jeugd.
Het kracht verschil in deze competitie is erg groot. De bovenste 3 winnen regelmatig met grote cijfers van de overige 4 teams. Ook tegen Njord Veldhoven werd ruim gewonnen. Einduitslag 25 – 0.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen