Turnevenement SHJ Drunen in Sporthal de Slagen

Foto: SHJ Drunen

Op zaterdag  7 en zondag 8 maart 2020 organiseert Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen, in samenwerking met de Werkgroep Turnen Dames Zuid West Nederland, een regionale turnwedstrijd in Sporthal de Slagen te Waalwijk.

Ruim 300 turnsters zullen tijdens dit weekend de wedstrijdvloer betreden. Deze turnsters turnen de tweede kwalificatiewedstrijd voor de D1, D2, D3 en divisie 4, 5 en 6. Op zaterdag zullen de turnsters uit de D1, D2 en divisie 4 en 5 in actie komen. Op zondag turnen de turnsters uit de D3 en divisie 6. Er zullen veel turnsters van SHJ Drunen deelnemen aan deze wedstrijd. Middels deze wedstrijd kunnen de turnsters zich plaatsen voor de regiofinale.

Al enkele maanden zijn de voorbereidingen in volle gang om het weekend succesvol te laten verlopen. SHJ Drunen is dan ook zeer dankbaar voor de vele sponsoren die dit weekend mede mogelijk maken!

Mocht u een kijkje willen nemen bij dit turnevenement, dan kan dit natuurlijk! Op zaterdag 7 maart zullen vanaf 08.30 tot 19.30 uur turnsters in actie komen. Op zondag zal de wedstrijd van 08.30 uur tot 16.15 uur duren. De entreekosten bedragen €3,50 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen (5-12 jaar). Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis toegang. Bij de entree is alleen te betalen met contanten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen