Hockey jij met ons mee?

Foto: MHCD

Vanaf deze week zet hockeyclub MHCD uit Drunen haar poorten wijd open voor kinderen die het leuk vinden om kennis te maken met hockey. We geven hiermee niet alleen gehoor aan de oproep van de overheid om in coronatijd iets te organiseren voor niet-leden, we kijken er ook naar uit om nóg meer kinderen enthousiast te maken voor deze leuke teamsport.

Dus ben je nog geen lid maar heb je altijd al graag een keertje willen hockeyen? Dan is dit je kans! Alle kinderen vanaf groep 3 t/m 18 jaar mogen tot aan de zomervakantie gratis komen trainen.

Doe je mee?
Meld je dan van te voren even aan via een mailtje naar [email protected] (voor kinderen vanaf groep 3 tot en met 10 jaar) of naar [email protected] (vanaf 11 t/m 18 jaar). Wij zullen je dan indelen bij een team met leeftijdsgenootjes en je laten weten op welke dag en tijdstip de training zal zijn.

MHCD neemt ook op een andere manier haar maatschappelijke rol als sportvereniging serieus. Zo doen we mee aan het TALENTED project dat deze week van start gaat met de eerste workshops. Met dit unieke project starten we een talentontwikkelingsprogramma binnen onze vereniging voor jeugdleden van 14 t/m 18 jaar. Meer dan 20 fanatieke jongeren gaan onder begeleiding van experts en buddy’s de vereniging versterken en bepalen zelf, vanuit een ‘menukaart’, welke talenten ze willen ontwikkelen. Een aantal doelstellingen zijn meer en beter opgeleide vrijwilligers, het verbreden van de opleidingsmogelijkheden voor jongeren en het vergroten van de betrokkenheid binnen de club. MHCD voert dit project samen uit met nog 5 andere sportverenigingen uit de gemeente Heusden en Stichting de Schroef.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties