Van Gerwen tegen De Sousa of Clayton op Masters 2021

Foto: WGF

Michael van Gerwen begint Masters 2021 met een partij tegen de Portugees Jose de Sousa of de Welshman Jonny Clayton. De winnaar van hun onderlinge partij ontmoet Van Gerwen in de tweede ronde van The Masters in Milton Keynes.

Er doen dit keer voor het eerst 24 darters mee aan The Masters in plaats van zestien. De acht hoogst geplaatste spelers zijn in de eerste ronde vrij. De Masters staat sinds 2013 op het programma en werd de voorbije jaren telkens met zestien deelnemers afgewerkt.

Peter Wright is de titelverdediger op dit toernooi. De Schot versloeg vorig jaar Michael Smith in de finale, nadat Michael van Gerwen de eindzege had gepakt op dit toernooi van 2015 tot en met 2019. Van Gerwen werd vorig seizoen echter al in de eerste ronde uitgeschakeld door Jonny Clayton.

De eerste ronde staat op vrijdag 29 januari op het programma. Een dag later worden de duels uit de tweede ronde gespeeld. Op zondagmiddag 31 januari worden de kwartfinales afgewerkt, gevolgd door de halve finales en finale op zondagavond.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties