Tredos, partner in ICT-solutions, sponsort nieuwe tassen jeugd RKDVC

Gelukkig zijn de sponsoren van RKDVC, ondanks Corona, nog altijd trouw en zie je de laatste weken wederom teams die verblijdt worden met nieuwe materialen. Zo hebben de spelers van FC Groningen, RKDVC JO10-1 en RKDVC JO10-2 recentelijk uit handen van Jordi van Essen van Tredos allemaal een nieuwe tas mogen ontvangen.

Op deze wijze loopt het seizoen voor deze spelers toch nog op een mooie wijze richting het einde en hopen we vanaf augustus weer allemaal een normaal seizoen te kunnen beginnen. De jongens van FC Groningen kunnen de spullen voor komend seizoen in deze mooie nieuwe tassen gaan meenemen. Na de uitreiking was het tijd voor een foto met de sponsor.

Tredos, partner in ICT-oplossingen, was na deze uitreiking nog niet klaar.  Nadat Tredos de jongens van FC Groningen had verrast met nieuwe tassen waren vervolgens de jongens van JO10-1 en JO10-2 aan de beurt. Ook de spelers van deze beide teams kregen uit handen van Jordi van Essen van Tredos allemaal een nieuwe tas. Nadat Jordi als dank namens RKDVC een mooie bos bloemen kreeg was het tijd voor een foto. Uiteraard wilde de jongens van beide teams wel met elkaar op de foto waarbij de sponsor natuurlijk niet mocht ontbreken. RKDVC dankt Tredos voor deze mooie sponsorbijdrage.

Over Tredos, your ICT Solutions Partner
Iedere dag rekenen er talloze organisaties op onze hoogwaardige technologische oplossingen, onze betrouwbare ICT diensten en onze gekwalificeerde professionals. Wij zijn toegankelijk, hebben korte lijnen én verstand van zaken. Daar zijn wij met het gehele team trots op!

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat alles binnen jouw organisatie blijft draaien. Met een directe, betrokken en persoonlijke aanpak zijn wij jouw ICT partner. Wat je vraag ook is, wij gaan het regelen. Vanuit ons kantoor leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio Waalwijk, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Met een bewuste regionale keuze zijn wij in staat om de drempel laag en onze service persoonlijk te houden met één vast contactpersoon.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties