Hans Mulder gaat voor tiende seizoen RKC

Foto: RKC Waalwijk

Hans Mulder zal ook komend Eredivisieseizoen het Geelblauw van RKC Waalwijk verdedigen! Daarmee gaat de 34-jarige middenvelder annex verdediger zijn tiende seizoen in Waalwijkse dienst tegemoet. Mulder verlengt zijn contract tot medio 2022.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Hans is met zijn ervaring en leiderschap zowel als speler en als mens belangrijk voor de club en de spelersgroep. Hij belichaamt waar wij als RKC voor staan; Strijd, Passie & Trots. Hij is hiermee een ware cultuurbewaker van de club.

Hans Mulder
Hans Mulder (34) mag met recht een echte RKC’er worden genoemd. Van 2006 tot 2011 en van 2017 tot heden kwam hij dusver tot 233 officiële duels voor de club, wat hem een plek oplevert in de top 10 van RKC’ers met de meest gespeelde duels op hun naam. Eén van zijn hoogtepunten tot dusver is ongetwijfeld de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in 2019, waarin Mulder met een goal een belangrijk aandeel had in promotie naar de Eredivisie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen