Dames 1 van Were Di geeft een gave clinic bij VMHC !

Foto: Arjan van Dongen

Diverse dames van Were Di Dames 1 komen op dinsdag 26 oktober naar de Vlijmense Mixed Hockey Club. Dit team is samengesteld uit spelers die zowel actief zijn (geweest) in de promotieklasse en de hoofklasse. Ze geven de hele dag een clinic voor de jeugdspelers van VMHC. Voor deze jeugd is het een kans om met deze toppers van Were Di op een leuke manier aan hun techniek te werken. 

Deelnemers aan de clinic gaan in groepen aan de slag en krijgen een scala aan oefeningen voorgeschoteld, waarbij het draait om techniek, inzicht in het spel en partijvormen. Plezier staat uiteraard voorop! De clinic is voor alle spelers uit de 6-tallen, 8-tallen, D junioren en C junioren. Je traint in groepjes met leeftijdsgenoten.
Het programma is als volgt:
• Vanaf 9.30 ontvangst
• 10.00 – 12.30 1e blok clinic
• 12.30 – 13.30 LUNCH
• 13.30 – 16.00 2e blok clinic
De kosten bedragen € 45,- per persoon inclusief lunch. Natuurlijk zijn ouders, trainers en coaches welkom om mee te genieten. Het clubhuis is open! Als je aan deze clinic wilt meedoen, schrijf je nu in via de inlog op de VMHC site. Zien we je ook 26 oktober bij deze gave clinic?

Naast deze clinic organiseert VMHC het hele jaar leuke evenementen en activiteiten voor de jeugd en senioren. Ook interesse om eens mee te spelen, neem dan contact op via [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties