Buren veel te sterk voor SC Elshout

Vierdeklasser SC Elshout ging op eigen veld tegen Buren keihard onderuit. Afgelopen dinsdag hadden de mannen van trainer Gilbert de Fijter nog gewonnen van Teisterbanders en daarmee na drie nederlagen op rij zichzelf weer een boost bezorgd.

De bezoekers uit Buren hebben op de ranglijst twee punten minder dan SC Elshout maar wel drie wedstrijden minder gespeeld, dus een tegenstander waar rekening mee gehouden moet worden. Nou dat is gebleken….

De eerste helft ging in eerste instanties wel gelijk op wat betreft mogelijkheden en kansen. Na een goed half uur is het (good old volgens het BD) Willem Jongen die de 1-0 binnenkopt. Het lijkt Buren wakker te schudden en net voor de rust maken ze de gelijkmaker.

De tweede helft is geheel voor Buren, ze spelen goed, snel en SC Elshout wordt weggespeeld. De eindstand is uiteindelijk 1-6, het was een opluchting dat de, trouwens goed fluitende, scheidsrechter affloot. Deze Hooligan denkt dat deze  de uiteindelijke winnaar van de competitie hebben ontmoet!

Na afloop gingen de spelers toch nog eten bij het schnitzelrestaurant in Elshout. “Stukje teambuilding”, zegt speler Thijs Lommers.