Trainer Erik van Esch gaat nog een jaartje door bij Vlijmense Boys

Foto: Arjan van Dongen

Trainer Erik van Esch staat ook volgend seizoen voor de groep bij Vlijmense Boys. Het bestuur van Vlijmense Boys en de trainer kwamen overeen om zeker een jaartje door te gaan. Van Esch gaat dan al voor zijn vierde seizoen in Vlijmen. Vlijmense Boys is de trotse koploper in de 3e klasse B.

Eerder liet Ven Esch al doorschemeren het prima na zijn zin te hebben bij de boys .“Vlijmen is van oudsher een echt voetbaldorp. Heeft altijd goede lichtingen gehad. Niet voor niets is er ooit in de eerste klasse gespeeld, op het hoogste niveau. Er zit ook een bepaalde hardheid in, of je brengt het erin zoals wij dat dit seizoen hebben gedaan. Paar je dat aan enkele talenten, zoals Djemal Arikan en Ayoub Bakkali, dan kun je dus een eind komen.” Wat ook telt: “De rol van Hans Paijmans. Hij was vroeger mijn trainer, een man van de club. Hij regelt werkelijk alles rondom de wedstrijden. Broodjes, soep en bananen vóór de wedstrijd, bitterballen en bier erna.”

Eerder was Erik van Esch vijf seizoenen trainer bij Berkdijk ook was hijvoorheen al actief als voetballer en trainer bij Vlijmense Boys.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen