Tweemaal een 2e plek op het NK Jazz voor de dansafdeling van SHJ Drunen

Foto: SHJ Drunen

Afgelopen zaterdag 25 juni vond de finale van het NK jazzdans in Ahoy Rotterdam plaats. Na de voorronde op 9 april plaatsten selectieteams Energy en Move zich voor de finale met een welverdiende plek. Uiteindelijk behaalden beide teams een 2e plaats, met trots kijken we terug op een geslaagde dag.

In de vroegte van de morgen vertrok team Energy onder leiding van Miranda Simmer om 07:00 richting Rotterdam. Met goed gezelschap en een groep fanatieke supporters arriveerden zij rond 08:30 bij Ahoy. De officiële wedstrijd ging om 09:15 van start, waarna Energy als 7e in het programma aan de beurt was. Met hun dans ‘Dem Beats’ behaalden zij met een puntenaantal van 16,50 uiteindelijk de 2e plek in de categorie C9 t/m 13 jaar. Trainster Miranda is trots: ‘Zo trots op m’n team. 2de plaats Nk jazzdans in Ahoy. Wat hebben ze gestraald en geknald. Wat een toppers!

In het middagprogramma was het de beurt aan Move onder leiding van Noor Elshout. Zij arriveerden rond 13:00 in Ahoy waarna de wedstrijd om 14:00 weer begon. Ook al namen de zenuwen bijna de overhand, de dansers hielden het hoofd koel tot zij als 42e in het programma aan de beurt waren. Met hun dans ‘Fire’ behaalden zij met een puntenaantal van 25,25 na een zenuwslopende prijsuitreiking uiteindelijk de 2e plaats in de categorie B16 t/m 19 jaar. Trainster Noor was na afloop van de wedstrijd in de wolken: ‘Trots op mijn Team Move! Wat was het weer gaaf om na 2 jaar eindelijk weer in Ahoy te staan. Move heeft afgelopen seizoen hard getraind om in de finale te mogen staan en deze inzet is zaterdag beloond met een mooie tweede plaats. Ze hebben mijn dans uitgevoerd zoals ik deze voor ogen had en ik heb ervan genoten om naar ze te mogen kijken en ze aan te moedigen.

Na een spannende, vermoeiende maar vooral ontzettend leuke dag, kunnen we zeggen dat we als club weer ontzettend trots mogen zijn. Go team SHJ!

Binnenkort vindt de jaarlijkse eindvoorstelling van de dansafdeling van SHJ plaats. Wil jij graag deze top teams en al onze andere dansers komen bewonderen? Kaartjes zijn nog te koop! De link naar de kaartverkoop vind je op onze website www.shjdrunen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen