Toertocht Haarsteeg zondag 28 augustus

Foto: Pixabay

Zondag 28 augustus wordt toertocht Haarsteeg weer georganiseerd door  STC Willy vd Berk en er zijn voor u 4 afstanden volledig uitgepijld en beschikbaar in GPX. (35Km, 50Km, 90Km & 130Km) De startlocatie is bij VV Haarsteeg aan de Priemsteeg 31, 5151CW Vlijmen.

Dit jaar is err voor gekozen om alle routes naar het westen te laten gaan. Alle routes gaan via Elshout richting de brug bij Heusden om hier de Maas over te steken. Langs de Noordelijke Maasoever gaan we naar Drongelen waar de 35Km de pont pakt. De overige routes blijven de Maas volgen. Bij Dussen pakt de 50Km de pont en gaat via de overdiepse polder richting Waspik. 90Km & 130Km gaan verder naar Raamsdonkveer en Geertruidenberg. Net na Geertruidenberg splitsen de 90Km en 130Km.

De 90Km gaat richting Den Hout, de 130Km gaat richting Drimmelen, om via Lage Zwaluwe bij Zevenbergschen hoek de A16 over te steken. Hierna gaan we weer terug via Terheijden naar Den Hout waar u weer samenvoegt met de 90Km. Na een pauze momentje bij Herberg ’t klosterke gaan we via Oosterhout, Dongen naar Waspik waar de 50Km samenvoegt. Ook voor de 50Km hebben een pauze momentje gepland bij Cafe de Witte Brug. We vervolgen onze weg weer richting de Maas om via Waalwijk, waar de 35km invoegt. Via Doeveren en Elshout gaan we terug naar Haarsteeg, waar u onder het genot van een hapje en drankje op het terras van VV Haarsteeg, nog kunt nagenieten van de tocht.

Bent u lid van de NTFU kost deelname maar € 4,- anders € 5,-

Tussen 08.00 uur en 10.00 uur kunt u starten voor de 130Km, tot 11u voor de 90Km en voor de 50Km en 35Km kunt u starten tot 12u

Zie voor meer info, 1 van onderstaande links.
http://toertocht.willyvdberk.nl/

Of op de toertocht kalender van fietssport https://www.fietssport.nl/toertochten/53720

Tot 28 augustus bij Toertocht Haarsteeg.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen