Stichting De Schroef organiseert Sportcafé

Foto: BAM Fotografie

Op vrijdagavond 14 oktober organiseert Stichting de Schroef het sportcafé voor alle sport- en beweegaanbieders, geïnteresseerde organisaties, zorgprofessionals, samenwerkingspartners en inwoners uit Heusden en omgeving. Met de komst van corona zien we binnen de maatschappij een groeiende aandacht voor een gezonde leefstijl.

De buurtsportcoaches van Stichting de Schroef zijn daar dagelijks mee bezig. De methode Positieve Gezondheid sluit daar mooi op aan. In het plenaire deel van het sportcafé zal grondlegger Machteld Huber het hebben over de basisprincipes van Positieve Gezondheid. Hockeycoach Marc Lammers vertelt over Positief coachen. Daarna zullen diverse sprekers middels praktische cases je meenemen in hun invulling op het thema.

Sportcafé 2022 – Positieve Gezondheid
Steeds meer organisaties gaan aan de slag met het principe van Positieve Gezondheid. Op de werkvloer kan Positieve gezondheid bijdragen aan meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het gaat om een visie op gezondheid waarin je uitgaat van wat mensen wel kunnen en belangrijk vinden. Dat is ook het uitgangspunt bij alle programma’s en activiteiten van Stichting de Schroef. We zijn dan ook erg blij met de mooie line-up van sprekers die hun ervaringen delen zodat jij aan het eind van avond handvatten hebt om Positieve Gezondheid toe te passen in je eigen werk en/of privé situatie.

Locatie en tijd
De Voorste Venne
Anton Pieckplein 71, Drunen
Inloop om 18:00u. Het programma met presentaties en workshops start om 18:30u. Aansluitend om 21:00u is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen.

Informatie
Meer informatie lees je op de website. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Sebastiaan Verweijen: 06 – 23869879 of [email protected]

Aanmelden kan hier 
Meer informatie over het programma zie hier 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen