2e Damesteam AquAmigos Waterpolo ongeslagen kampioen 3e klasse A

Foto: AquAmigos

Met nog 4 wedstrijden te spelen zijn de dames van het 2e team kampioen geworden. Met een voorsprong van 11 punten op de nummer 2 Warande 2 uit Oosterhoud en 12 punten op de Schelde uit Terneuzen kunnen zij niet meer ingehaald worden.

Vooraf hadden de dames zich ten doel gesteld om dit jaar kampioen te worden van de 3e klasse. In deze klasse komen ploegen uit  uit de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

In het begin liep het nog wat stroef. Zo werden de eerste 2 wedstrijden tegen Warande 2 met 11 – 9 en De Schelde 6 – 8 gewonnen. Maar deze overwinningen waren wel de basis waarop de dames door konden bouwen, omdat beide tegenstanders op papier de voornaamste concurrenten zouden zijn. Na deze wedstrijden liepen de dames snel uit en wonnen over het algemeen hun wedstrijden met ruime cijfers. De kracht van dit team ligt in het team zelf; hard willen werken voor- en met elkaar.

Onder leiding van de trainer Arene van Duyvenbode en haar assistenten en coach Astrid van Dal, werd hard gewerkt aan de verbetering van diverse individuele vaardigheden die uiteindelijk tot het gewenste resultaat hebben geleiden.

De dames zijn nog niet helemaal tevreden. Ze moeten nog 3 wedstrijden spelen en willen deze ook winnend afsluiten.  Zo krijgt deze titel als ongeslagen kampioen nog meer glans.

Dames proficiat en zet deze reeks van overwinningen het volgende seizoen door.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen