Badmintonners van Orbit 2001 pakken eerste overwinning van dit seizoen

Na nog eens twee nederlagen en een gelijk spel, behaalden de heren badmintonners van Orbit eind maart de eerste overwinning van dit seizoen.

Op 14 maart speelden de heren tegen Argus H2; een spannende wedstrijd waar maar liefst drie keer de uitslag 22-24, en een keer 19-21 was. Ook de overige partijen gingen behoorlijk gelijk op. En toch stond aan het eind van de avond een uitslag van 0-12 op het bord. Goed gespeeld, maar toch geen punt binnengehaald.

De uitwedstrijd tegen Maasshuttles H1 ging vervolgens met 8-4 verloren; ook hier weer verschillende spannende partijen, waarbij vier punten binnengehaald werden. Drie dagen later, op 21 maart, vond de thuiswedstrijd tegen hetzelfde team plaats. Koen en invaller Gijs wonnen beiden hun wedstrijd. Kenzo verloor z’n enkel. Maar het eerste dubbel, van Kenzo en invaller Michiel werd ook gewonnen. Tussenstand 6-2, dus een gelijkspel was al binnen. Omdat beide laatste dubbels gelijk eindigden, was de eindstand 8-4 en dus….winst voor de heren van Orbit!

Als je ook interesse hebt in badminton kom dan vrijblijvend een paar keer op de donderdagavond (van kwart over acht tot kwart voor elf) meespelen in Vlijmen om de sfeer te proeven! Meer info vind je op www.orbit2001.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.