Van Gerwen verliest van Engels wonderkind Littler

Foto: Screenshot/WGF

Luke Littler heeft donderdag de tiende speelavond van de Premier League Darts in Manchester gewonnen. Het Engelse wonderkind, nog altijd pas 17 jaar oud, versloeg op weg naar zijn zege Michael van Gerwen in een ‘droevige’ wedstrijd.

Luke Littler en Michael van Gerwen moesten in de Premier League Darts weer eens tegen elkaar. De wedstrijd kwam niet in de buurt van de onderlinge wedstrijd in Nottingham een paar weken geleden. Toen verloor Van Gerwen met 6-2, maar verloor hij wel met 110.94 gemiddeld, tegen de 114 gemiddeld van Littler. Donderdag in Manchester was het een stuk slechter, maar wel met dezelfde winnaar. Littler won met 6-3.

Littler won de finale van Gerwyn Price met 6-3 en pakte daarmee zijn tweede avond-zege op rij. Hij is ook de nieuwe koploper in de Premier League Darts. Hij neemt de koppositie over van Luke Humphries, die in de kwartfinale kansloos verloor van Smith en daardoor net als Van Gerwen geen punten pakte.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen