Stars of the South: Hét basketball event van Zuid Nederland

Foto: Stars of the South

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) organiseert in samenwerking met Vlijmscherp SVH het Stars of the South Event! Op 11 en 12 mei zal sporthal Die Heygrave in Vlijmen bruisen van basketball activiteiten, waaronder een Peanuts toernooi voor de jongste spelers (U8 en U10) op zaterdagochtend en op de zondagochtend een toernooi voor fanatieke U12 kinderen.

Er zijn ook activiteiten zoals de Race4Fun en de stormbaan. De middagen zijn gereserveerd voor de Kampioenswedstrijden.

Kampioenswedstrijden
Teams die in de reguliere competitie geëindigd zijn met een gelijk aantal punten spelen op 11 en 12 mei een beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Zo komen teams uit onder andere Werkendam, Etten-Leur, Tilburg, Breda, Vlissingen en zelfs Maastricht naar Vlijmen om in een geweldige ambiance te strijden om het kampioenschap. Spektakel gegarandeerd!

Vlijmscherp SVH heeft zelf ook een team dat gaat spelen om het kampioenschap: U10-1 speelt op zaterdagmiddag om 13.30 uur tegen High Five uit Tilburg! Zaterdag begint het event 0m 09.30 uur en op zondag is dat 09.00 uur.

Gratis entree
Toeschouwers zijn alle dagen van harte welkom, dus kom op 11 en 12 mei naar sporthal Die Heygrave! De kantine is geopend en de entree is gratis.

Meer informatie?
Bekijk de website https://www.starsofthesouth.nl of volg ons op Facebook en Instagram

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen