Na historische titel wil VV Nieuwkuijk seizoen waardig afsluiten

Foto: Arjan van Dongen

Wat een ongelofelijke prestatie van VV Nieuwkuijk, kampioen in de 3e klasse C en dus promotie naar de 2e klasse. Maar het is geen toevalligheid. De club hikte al jaren aan tegen de 2e klasse. Met de opbouw vanuit de eigen jeugd en trainers die snappen hoe het bij Nieuwkuijk werkt zijn ze een proces ingeslagen dat tot dit succes heeft geleid.

Erik van Esch, Eddy Kok, P:atrick Berkelmans en Corné Verhoeven lagen aan de basis van wat Ronny Everaerts heeft afgemaakt. Een rit van de 5e naar de 4e naar de 3e en nu naar de 2e klasse. Met spelers uit de eigen jeugd. Want dat is hard beleid in Nieuwkuijk. Eigen clubjongens, daar moet het mee gebeuren. Die snappen de club, proeven de balans tussen presteren en feesten. En ook al trekken clubs met volle teugen aan een aantal spelers: tevergeefs:  Bij VV Nieuwkuijk moet je zijn. Daar ligt het hart. Succes kent vele vaders, maar zonder een solide basis is succes slechts een momentopname.

Deze week is het een hele week één groot feest en maandag 2e Pinksterdag nog aan de bak tegen thuis tegen Real Lunet (aanvang 14.30 uur) en de laatste wedstrijd uit naar Helvoirt. Daar moet de Willy Naessens derby Cup nog worden binnen gehaald. Ook niet onbelangrijk. Dus nog iets leuks om voor te spelen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen