Daouda Weidmann verbindt zich tot medio 2028 aan RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Middenvelder Daouda Weidmann komt deze zomer definitief over van het Italiaanse Torino. De 21-jarige Fransman kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor RKC Waalwijk en tekent een contract tot medio 2028.

Mo Allach, technisch directeur van RKC Waalwijk geeft aan: “Daouda Weidmann symboliseert waar RKC Waalwijk voor staat, hij heeft afgelopen seizoen ondanks minimale speelminuten een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. We zijn dan ook vastbesloten om samen met hem deze groei voort te zetten.”

Douada Weidmann geeft zelf aan zich vanaf het begin meer dan welkom te hebben gevoeld in Waalwijk, hij is blij met de mogelijkheden welke hij krijgt binnen de club om zich verder te ontwikkelen, zowel op als naast het veld. “Ik ben klaar om de komende seizoenen de ontwikkeling welke ik binnen de club heb mogen maken door te zetten. Uiteindelijk hoop ik meer speelminuten te maken en hiermee mijn steentje aan het team bij te dragen.”

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen