RKC Waalwijk versterkt zich tot medio 2028 met talentvolle middenvelder Tim van de Loo

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft een volgende stap gezet in het samenstellen van de selectie met de aankoop van Tim van de Loo. De 21-jarige middenvelder komt over van Telstar en tekent een contract tot medio 2028.

Mo Allach, technisch directeur van RKC Waalwijk, is enthousiast over de komst van Tim van de Loo: “Deze aankoop zien wij als een belangrijke investering voor de toekomst. Tim is een talentvolle middenvelder waar nog veel rek en ontwikkeling in zit. Tim beschikt precies over het profiel waar wij bij RKC Waalwijk altijd naar opzoek zijn. ”

Tim van de Loo kijkt uit naar zijn tijd bij RKC Waalwijk. “Ik heb de gesprekken met de club als zeer positief ervaren, ik ben onder de indruk van de faciliteiten en hoe RKC Waalwijk omgaat met de mens achter de speler. Ik zie daarnaast veel ruimte voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en heb er veel vertrouwen in dat ik mijn potentieel bij RKC Waalwijk kan realiseren.“

Tim van de Loo sluit woensdag 26 juni aan tijdens de eerste training in de voorbereiding op seizoen 2024/2025.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen