Dit weekend 14e editie Beachvolleybal Heusden

Foto: Beachvolleybal Heusden

De 14e editie van Beachvolleybal Heusden zal plaatsvinden op het Raadhuisplein in Drunen. Het zal op de vrijdagmiddag in een mum van tijd worden voorzien van een dikke laag wit zand en de nodige dranghekken rondom de ’volleybal arena’.

Op zaterdag zal er de gehele dag gespeeld worden door dames en heren op recreatief niveau. De dag zal afgesloten worden door middel van een mixtoernooi waarbij dames en heren in een gecombineerd team hun talenten kunnen laten zien!

Op zondag zal er eveneens om 10.00 uur afgetrapt worden met de eerste wedstrijden voor volleyballers en volleybalsters van allerlei pluimage waaronder eveneens een jeugdpoule.

Met deze vooruitzichten, gecombineerd met een goede temperatuur en een zonnetje erbij, kijken we uit naar een fantastisch volleybalweekend met een heerlijke sfeer! Er zijn nog enkele plekken vrij, dus mocht je nog graag een potje willen volleyballen: je bent van harte welkom! Aanmelden kan via de site beachvolleybalheusden.nl. Uiteraard is deelname niet verplicht en ben je ook van harte welkom om de wedstrijden te bekijken vanaf één van de omliggende terrassen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen