Ex jeugdspeler Roshon van Eijma nieuwe speler RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Centrale verdediger Roshon van Eijma komt transfervrij over van TOP Oss. De 26-jarige Curaçaos international sluit per direct aan bij RKC Waalwijk en tekent een contract voor twee seizoenen.

Van Eijma doorliep de jeugdopleiding van Willem II/RKC  alvorens hij de overstap maakte naar Roda JC. In Limburg speelde de geboren Tilburger 31 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.Hierna kwam hij één seizoen uit voor Preussen Münster, in de Duitse Regionalliga West, het vierde niveau van Duitsland. De afgelopen drie jaar stond Van Eijma onder contract bij TOP Oss, daarnaast speelde hij reeds vijf interlands voor de nationale ploeg van Curaçao.

Van Eijma legt zijn keuze voor RKC Waalwijk uit: “”Na mijn tijd bij TOP Oss, waar ik me heb kunnen ontwikkelen, ben ik klaar voor een stap hogerop. Bovendien heb ik veel positieve verhalen gehoord van mede-internationals die bij RKC Waalwijk spelen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team mooie resultaten te behalen in de Eredivisie en mezelf verder te ontwikkelen op het hoogste niveau.”

Technisch directeur Mo Allach is te spreken over de aanwinst: “Roshon heeft laten zien dat hij klaar is voor een stap naar de Eredivisie. Met zijn kwaliteiten en voorwaardes zijn wij van mening dat hij een goede aanvulling is voor de defensie.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen