AquAmigos dames 1 verliezen nipt (7-8)

01 okt , 7:43 Sport
unnamed
Afgelopen zaterdag is er weer volop strijd geleverd door de waterpoloteams van AquAmigos. Ondanks dat niet alle teams hun drie punten wisten te pakken, waren het mooie wedstrijden om te zien.
In Breda heeft de jeugd O14 aan hun doelpuntsaldo kunnen werken. Ze wisten maar liefst 23 keer het doel van hun tegenstander te vinden.
In het Olympiabad speelde Heren 1 hun eerste wedstrijd met hun nieuwe coach. De nieuwe inzichten en tactiek waren even wennen, maar leverde wel de eerste 3 punten op.
Tussen het pologeweld van de Heren 4 en Heren 2 zorgde onze jeugd O12 even voor wat rust. Zij spelen op een aangepast veld, met kleine goals en kleine bal.
Dames 1 bleef lang gelijk met de dames uit Eden, maar incasseerde in de laatste minuut toch een beslissende tegengoal. (7-8)
Volgende week mogen eindelijk de dames 2 aan de slag. Zij starten om 15.40 weer een volle zaterdag in het Olympiabad in Waalwijk