Daniek van Loon is net op tijd hersteld voor Race 3 in Assen

jun 17 , 14:00 Sport
mg 7733 klein
De dagen van te voren was Daniek aardig ziek maar ze moest en zou fit zijn voor zaterdag. Dus veel rust en goede voeding was het medicijn. Het is aardig gelukt, goed genoeg om te rijden.
mg 7785 klein
Q1, net van te voren had het geregend dus de baan was een beetje nat. Maar dat deert haar niet en zat er gelijk lekker in. Het was een onbekende layout, maar ze had de baan goed onder controle, afgesloten met een mooie p7.
Q2, ook hier had het weer geregend van te voren, maar niet veel en de baan was goed droog. Doordat Q1 goed was gegaan wilde ze iets te veel in q2 waardoor het juist niet goed ging. Uiteindelijk p10, niet tevreden maar het was niet anders.
>Race 1, een slechte start en 2 plekken verloren. Die plekken ook weer terug gepakt in de tweede ronde en toen was het tijd om het gat wat was ontstaan naar voren ook dicht te rijden. Dat lukte goed ze was ruim sneller en zat er bijna bij. Helaas een schakel fout waardoor het gat er weer was. Zonde maar niks aan te doen. Race als 8e gefinisht.
mg 7805 klein
Race 2 de start was beter maar ook niet super, 1 plek verloren, maar gelijk terug kunnen pakken in bocht 2. Maar toen ging het mis, Daniek en een andere rijden botste tegen elkaar in bocht 3. Hij kwam ten val en Daniek bijna, via het gras om de baan weer op te sturen maar toen ging het toch mis, door het natte gras en modder aan de banden alsnog onderuit. Knullige val maar toen snel oppakken en doorrijden. Race nog uit gereden met P11. In het dag klassement 10e geëindigd.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail