Een onvergetelijke dag NK Finale Jazzdance en Showdance voor SHJ Drunen

24 jun , 11:44 Sport
alle teams nk finale 2024
Wat heeft SHJ Drunen toch zaterdag een fantastische dag gehad! Al de vier selectieteams mochten deelnemen aan de NK Finale in Ahoy Rotterdam. Men begon de dag al vol motivatie, want het is al een prestatie op zich dat ze hier mochten staan en wat een dag hebben ze gehad.
Energy heeft maar liefst twee keer goud gewonnen, wat betekent dat ze twee keer bondskampioen zijn. Ze behaalden de eerste plaats bij zowel NK Jazzdance C 9 t/m 13 jaar als NK Showdance Intermediate 9 t/m 13 jaar. Super gedaan meiden, wat een unieke en geweldige prestatie!
Daarnaast is Spirit tweede geworden op het NK Jazzdance in de categorie A20+. Wat een prestatie! Dit is de hoogste categorie bij de NK Finale en het is de hoogste prestatie van SHJ ooit. But we did it!
Ook heeft Move gisteren een prachtige prijs in de wacht gesleept. Move heeft de derde plaats bemachtigd in de categorie B 16 t/m 19 jaar Jazzdance. Wat een hardwerkende dames, jullie hebben het verdiend!
D-selectielid Joy heeft deze prachtige dag afgetrapt met een optreden van hun winnende dans. Dit mochten ze doen omdat Joy op 25 mei bondskampioen was geworden.
"We zijn enorm trots op onze topteams! Het was een schitterende dag en we hebben er allemaal enorm van genoten. Het is een dag voor in de boeken. Maar al deze prestaties waren niet mogelijk zonder al onze fantastische dansers. Bedankt! De grootste dank gaat echter uit naar de geweldige leiding van onze teams: bedankt Noor Elshout, Miranda Simmer en Pleun Vermeegen. Jullie zijn toppers. Bovendien willen we onze waardering uitspreken voor de KNGU en het organiseren van deze topdag. Ook willen we graag onze sponsoren bedanken Van Delft Groep, Controlution, Kapsalon Noor en Durea. Door jullie lopen wij er schitterend bij. Last but not least willen we al onze supporters bedanken die zijn komen kijken en aanmoedigen".
Het was een dag om nooit te vergeten. Op naar nog meer danssucces!
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail