Kienen bij KBO Elshout

jun 24 , 10:19 Nieuws
kienen nov 2 1
Op woensdag 26 juni organiseert KBO weer een kien middag bij d’n Elshof. Vanaf 13.00 uur is de zaal open en kun je de beste plaats uitzoeken. Je betaald een klein bedrag, € 3.50 en daarvoor krijg je een lot en een kopje koffie/thee. En…..er zijn leuke prijzen te winnen. Prijzen die iedereen kan gebruiken.
Om 13.30 uur gaan de balletjes rollen dus zorg dat je op tijd bent. Kienen is altijd op de tweede en vierde woensdag van de maand. Het kienen, is een activiteit van KBO. En om hieraan deel te nemen hoef je geen lid te zijn.
Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal krijgt voor die € 28. – per jaar wat een lidmaatschap kost? Eigenlijk kost dat lidmaatschap maar 3 euro want je krijgt 25 euro terug op je ( collectief) lidmaatschap bij verschillende zorgverzekeraars. Want dat kan ook. Via KBO een zorgverzekering en energie abonnement afsluiten. Scheelt in de kosten.
De eerste drie maanden zijn gratis, de resterende maanden worden verrekend. Nou, je mag deelnemen aan alle activiteiten en dat zijn er veel. Minstens iedere maand wel één. Er zijn een aantal keren per jaar etentjes en er worden bloemstukjes gemaakt tegen de feestdagen. Wat denk je van de maandelijkse fietstochten op de eerste maandagmiddag en de derde woensdagmorgen van de maand vanaf maart tot november..
Je krijgt maandelijks een nieuwsbrief en het blad ONS met daarin veel koopjes en tips. Koopjes krijg je ook op vertoon van je ledenpas bij verschillende winkels.
En dan is er ook nog de website, goed gevuld met foto’s en verslagen van alle activiteiten die al georganiseerd zijn.
Daarop vind je ook de activiteitenkalender zodat je alvast kunt zien wat er in de komende maanden te doen is.
Je ziet het, er zijn alleen maar voordelen om lid te worden. Geef je op via de website en je doet gelijk vanaf dag één al mee.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail