Na nederlaag SC Elshout gat met koploper al vijf punten

15 okt , 10:26 Sport
sc elshout
SC Elshout
SV Elshout was de competitie heel goed begonnen, maar liep thuis tegen het nog puntloze Teisterbanders tegen een zeperd op: 1-3. Door deze nederlaag staat de ploeg uit Elshout op een derde plaats maar al wel 5 punten achter op de koploper BZS.
Verslag
Een thuiswedstrijd tegen Teisterbanders, ze hebben nog geen punt gehaald in de competitie, voor SC Elshout een kans om de tweede plaats op de ranglijst te verstevigen, dat denken er veel voordat de wedstrijd begint. De eerste 10 minuten leek het erop dat het met goed positiespel ging lukken. Maar na 11 minuten was het Teisterbanders, door een fout in onze verdediging, die de 0-1 scoorden door Jesse van Setten en  4 minuten later was het 0-2 Thiemo van Mourik.
Door deze snelle achterstand was SC Elshout wat van slag en vergaten te voetballen, zoals ze de eerste 10 minuten lieten zien. Nog voor rust werd het blessureleed in de achterhoede ook nog erger. Waar in de vorige wedstrijden Stan de Jong en Sven Brok met zware blessures uitvielen was het nu Stan Muskens die vervangen moest worden vanwege een blessure. Na rust werd het eerst nog 0-3 door Kevin Heijkoop en de blessure scoorde Marc Verschure voor SC Elshout.
”We zitten na een paar prachtige pieken ineens in een heel diep dal”, zegt trainer Roy Fitters. ,,Dat gejojo zullen we heel snel moeten parkeren als we echt om de prijzen mee willen gaan doen.”
Volgende week weer nieuwe kansen tegen FC Drunen.