RKC Waalwijk schiet weinig op met 0-0 tegen sc Heerenveen

13 mrt 2022, 9:10 Sport
rkc waalwijk
Op zaterdag 12 maart speelde RKC Waalwijk de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Het weinig verheffende duel eindigde zoals het begon: 0-0 en zo blijven de Waalwijkers in de gevarenzone.
In de opening van de wedstrijd bleken de ploegen aan elkaar gewaagd. Het was aftasten van beide kanten, maar zowel RKC als Heerenveen wisten in de eerste helft niet tot grote doelpogingen te komen. De enige wapenfeiten in de eerste helft waren een kopbal van Shawn Adewoye uit een corner en was aan Friese zijde voornamelijk Anthony Musaba dreigend.
Ook in de tweede helft bleven de kansen schaars. Door de gelijke stand nam de spanning wel toe naarmate de wedstrijd vorderde. In de zeventigste minuut was het toch de uitploeg dat via Nick Bakker zich voor het doel van Etienne Vaessen meldde. Zijn kopbal eindigde echter op de lat. Juriën Gaari deed in de negentigste minuut hetzelfde. Hij kopte de bal richting de verre hoek, maar vond ook het aluminium. Zo eindigde de wedstrijd met dezelfde stand op het scorebord als dat er bij de aftrap ook stond: 0-0.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.