Thom Blankers opnieuw lijsttrekker VVD Heusden

Foto: Thom Blankers

Tijdens een Algemene Leden Vergadering hebben de leden van VVD Heusden Thom Blankers unaniem gekozen tot lijsttrekker. “Onze lijst is groter en sterker dan ooit tevoren”. Blankers (34) was ook bij eerdere verkiezingen de lijsttrekker namens VVD Heusden. De geboren Nieuwkuijker is sinds 2017 wethouder in de gemeente Heusden.

“Ik heb veel zin om me weer 4 jaar vol energie in te gaan zetten voor onze gemeente. Op het gebied van wonen is er nog genoeg te doen. Elk dorp moet meer huizen krijgen waar onze eigen starters en senioren kunnen wonen. Daarnaast zijn er mooie plannen in de maak voor het centrum van Drunen. Deze willen we graag realiseren zodat dit ook in de toekomst een prettig winkelgebied blijft” vertelt de enthousiaste Blankers. Uiteraard blijven ook veiligheid, een goed ondernemersklimaat en lage lokale lasten speerpunten van de huidige coalitiepartij.

Wat verder opvalt is dat het team van VVD flink versterkt is. “Waar we vorige keer blij waren met 13 kandidaten hebben we nu de grens gelegd op 25. Mooi om te zien dat onze kandidaten uit vrijwel alle plaatsen in onze gemeente afkomstig zijn. Ze zijn als ondernemer, docent, vrijwilliger, jurist maar ook als ouders van kinderen in verschillende leeftijden tot in de haarvaten betrokken in onze Heusdense samenleving. Betere vertegenwoordigers van onze inwoners kun je niet vinden. Daarnaast zien we ook een mooie mix tussen frisse wind en ervaring” aldus een trotse lijsttrekker. De top 10 van de Heusdense VVD is als volgt:

  1. Thom Blankers – Nieuwkuijk
  2. Bram Lommers – Drunen
  3. Cindy Loch – Vlijmen
  4. Annemiek Kuijsten – Heusden Vesting
  5. Carola Couwenberg – Vlijmen
  6. Heidi Smits – Heusden Vesting
  7. Sjaak Buys – Herpt
  8. Gulay Aydin – Drunen
  9. Carolien Angevaren – Haarsteeg
  10. Roman Brok – Vlijmen

De overige 15 kandidaten en het complete verkiezingsprogramma worden binnenkort bekend gemaakt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen