Louise van der Heijden (37) lijsttrekker Heusden Transparant

Foto: Heusden Transparant

Louise van der Heijden is de lijsttrekker van Heusden Transparant bij de komende gemeenteraadsverkiezingen die plaats zullen vinden in maart 2022. Louise van der Heijden is al vele periodes raadslid, sinds 2012 voor de partij Heusden Transparant. Eerder dit jaar volgde Van der Heijden Frans van der Lee op als fractievoorzitter van de grootste oppositiepartij,

Van der Heijde is trots dat zij lijsttrekker mag zijn voor Heusden Transparant en wil graag, met steun van de fractie, bijdragen aan een mooier Heusden. In het bijzonder aan het realiseren van meer mogelijkheden voor inwoners van Heusden om toe te treden tot de woningmarkt (sociale huur en starterswoningen).

Ook moet er meer vaart worden gemaakt met de verbetering van het leefklimaat (luchtkwaliteit) in de schoolgebouwen in de gemeente Heusden. Hetzelfde geldt ten aanzien van de straten die worden geconfronteerd met wijzigende verkeersstromen als gevolg van het GOL of straten die nu reeds grote hinder ondervinden van het verkeer. Zij vindt het ook van belang dat er wordt gewerkt aan het herstellen van het vertrouwen van inwoners van de gemeente in het gemeentebestuur.

De kandidatenlijst van de partij zal in januari 2022 bekend worden gemaakt.

Voor meer nieuws over de verkiezingen van 2022 zie hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Reacties

Cookieinstellingen