Alexander van Weert Lijsttrekker bij Heusden één

Foto: Heusden één

Heusden één gaat de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar in met Alexander van Weert als lijsttrekker. Van Wert is een geboren en getogen Vlijmenaar die weet wat er bij de inwoners leeft. Naast Alexander zijn Hannie van den Dungen, Rob Klerks en Lenka van Helvoort de eerste vier op de lijst. Met o.a. deze kandidaten wordt de lijst van Heusden één een combinatie van ervaring en vernieuwing.

Het motto is dan ook “ Heusden één ziet ‘t anders!” Heusden één ziet met deze vier mensen met volste vertrouwen de verkiezingen van 2022 tegemoet. De volledige lijst zal medio januari bekend worden gemaakt.

Tijdens de raadsvergadering van 11 november werd Van Weert benoemd tot fractieondersteuner voor Heusden één. Van Weert is 49 jaar geleden geboren in Vlijmen en woon daar nog steeds. Een Vlijmenaar en Heusdenaar in hart en nieren. Hij is getrouwd met Ilse die in Herpt woonde toen ik haar leerde kennen. Samen hebben wij 2 prachtige dochters van 11 en 14 jaar oud.

Voor meer nieuws over de verkiezingen van 2022 zie hier

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen