CDA Heusden maakt kandidatenlijst bekend

Foto: Arna Schoemams

Nadat Charlotte Bol al eerder door de leden was gekozen als lijsttrekker, is nu het hele team bekend. Het team kenmerkt zich door een goede mix van bestuurlijke ervaring en betrokkenheid bij de Heusdense samenleving. Hierdoor hoopt het CDA Heusden niet alleen op gemeentelijk niveau op een goede samenwerking, maar ook op provinciaal niveau en hoger. Hierbij staan de belangen van de inwoners van Heusden voorop.

Met het programma ‘Zij aan zij in alle kernen” wordt de ambitie van CDA Heusden zichtbaar. Met een aantal nieuwe gezichten gaat dit team zich inzetten voor een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezing op 16 maart 2022. Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 december jl. aan de kandidaten als opdracht is meegegeven: wij willen jullie graag zien in de raadszaal, maar verdien die plaats door vooral heel zichtbaar en aanspreekbaar te zijn ‘op straat’.

De top 10 van CDA Heusden

  1. Charlotte Bol Heusden
  2. Maartje Schmiermann Drunen
  3. Richard Tewes Heusden
  4. Stephan Verhoeven Heusden
  5. Adrie Verboord Nieuwkuijk
  6. Isaac Adu-Opoku Heusden
  7. Maurice van Eeten Drunen
  8. Hans Luijben Vlijmen
  9. Reinder Berger Drunen
  10. Jan Pijnenborg Drunen

Als gevolg van de hoge plaatsing op de kandidatenlijst zal Maartje Schmiermann, in ieder geval tijdelijk, terugtreden als bestuurslid van CDA Heusden. Penningmeester Reinder Berger zal tot en met de gemeenteraadsverkiezingen in maart optreden als waarnemend voorzitter. Ingeval Schmiermann na de verkiezingen daadwerkelijk toetreedt tot de gemeenteraad zullen er nieuwe voorzittersverkiezingen bij CDA Heusden worden gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik ben trots op deze kandidatenlijst”, aldus Lijsttrekker Charlotte Bol.

De complete kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden in januari bekendgemaakt. Zie hier meer informatie over de verkiezingen 2022

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen