Leden D66 Heusden kiezen Eric van de Beek (53) als Lijsttrekker

Foto: D66 Heusden

De leden van D66 Heusden hebben Eric van de Beek gekozen als hun lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die op 16 maart 2022 gehouden worden. Van de Beek heeft al eerder D66 Heusden in de Heusdense gemeenteraad vertegenwoordigd, in de periode van 2014 tot 2018. Eric (53) woont in Drunen en is Inkoopadviseur bij Rijkswaterstaat.

Een nieuwkomer op de lijst is Ilse Kolmans (21). Ilse woont in Elshout en studeert Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. Zij is in de Heusdense gemeenteraad sinds een paar maanden al actief als fractie-ondersteuner. Daarnaast was zij in 2021 voorzitter van de Jonge Democraten Brabant, de jongerenorganisatie van D66.

De huidige fractievoorzitter Aart Jan Gorter staat op nummer drie, Jos van Oyen op nummer vier van de lijst. In totaal bevat de lijst 13 kandidaten. De gehele lijst laat een flinke verjonging zien en dat biedt de partij goede vooruitzichten.

Het concept verkiezingsprogramma voor de nieuwe raadsperiode ligt nu bij de leden ter beoordeling. Het ledenaantal is het laatste jaar meer dan verdubbeld.

De vaststelling van het programma is gepland in een ledenvergadering op 1 februari aanstaande. Hopelijk met een fysieke ontmoeting, maar anders desnoods maar weer via een internetverbinding, het is nu eenmaal niet anders.

Voor meer nieuws Verkiezingen 2022 zie hier 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen