Regiogesprek Heusden bij D66 Heusden in Herpt

Foto: D66 Heusden

Het gebied van de gemeente Heusden, gelegen tussen het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen – een Natura 2000 gebied – en de rivier de Maas vereist extra aandacht en extra middelen om oude natuurwaarden te herstellen. Hoe noodzakelijke, ingrijpende maatregelen kunnen samengaan met een verbetering van depositie van de agrarische sector, is het hoofdonderwerp van dit Regiogesprek. D66 Heusden organiseert over dit onderwerp een bijeenkomst op donderdag 10 maart 2022, van 10 tot 12 uur.

Daarvoor zijn twee belangrijke sprekers uitgenodigd:
De D66 Tweede kamerleden Tjeerd de Groot en Romke de Jong. Voor deelname worden uitgenodigd alle lijsttrekkers van de politieke partijen in Heusden, het
college van Heusden, ZLTO De Langstraat, Natuur- en Milieuvereniging Heusden, Energiek Heusden en de leden van D66 Heusden.

De bijeenkomst is publiek toegankelijk en vindt plaats in De Nieuwe Schuur, Burgemeester Buijsstraat 33 in 5255 AB Herpt. Meer informatie over de achtergronden vindt u in de publicatie ‘Nederland Regioland’, (hoofdstuk 6), te downloaden via onze website: https://d66.nl/heusden/publications/nederland-regioland/

Het verheugt de politieke partij D66 Heusden om de Tweede kamerleden Tjeerd de Groot en Romke de Jong in de regio te ontvangen. Beiden zijn onder meer actief in de vaste kamercommissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Zij zijn belangrijke spelers in de totstandkoming van het regeringsbeleid.

D66 Heusden zet zich in voor het optimaal benutten van de kansen die dat beleid biedt voor de regio. Dit vormt een belangrijk deel van het verkiezingsprogramma
De aanwezigheid van de kamerleden is onder het voorbehoud dat hun aanwezigheid in de Tweede kamer dan niet vereist is in verband met dringende andere kwesties.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen