Wandeling ontdek Heusden deel 15 (laatste aflevering)

Deze nieuwe aflevering van de wandeling ontdek Heusden is een vervolg op Ommetje gemeente Heusden. U wordt in deze Wandeling ontdek Heusden meegenomen door onze mooie gemeente om kennis te maken met de historie en andere wetenswaardigheden.De wandeling is door Heusden.Nieuws.nl in samenwerking met Ad Hartjes ontwikkeld. Veel wandelplezier! Deel 15 is Geerpark Vlijmen (4.0 km)

Naam: Wandeling no.15 Geerpark Vlijmen
Parkeren: Mortelweg, 5253 VN Nieuwkuijk.
Lengte van de route: 4 km
Markante punten: Waterslinger, Geerpark.

Het Ommetje Geerpark Vlijmen volgt een route van 4 km over bestaande wegen en onverharde paden. De route door de waterslinger loopt over een onverhard goed beloopbaar pad en kan soms wat drassig zijn.

Geerpark
Dit is de laatste aflevering van de diverse wandelingen in de gemeente Heusden onder de noemers van Landschap & Natuur (50), Ommetjes (36), Wandeling ontdek Heusden (15). We hopen dat u af en toe eens een wandeling kiest om er even tussenuit te gaan om  onze gemeente Heusden te ontdekken. Wij danken u voor uw interesse in deze afleveringen in woord en beeld. We willen niet in herhaling vallen en sluiten af met een nieuwbouwwijk in ontwikkeling die aan de rand van Vlijmen ligt.

In deze wijk is het rustig wonen. Aan de rand van het dorp Vlijmen en met Den Bosch om de hoek. Een duurzame woonwijk die groeit tussen de waterslinger en het park. Je kunt hier prachtig wonen, dichtbij voorzieningen in het dorp en omringd door de schoonheid van het rivierenlandschap. In Geerpark zie en ruik je de landelijke omgeving. In de wijk kan je op je eigen manier genieten van het groen en water. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Een plek waar je echt tot rust komt. Waar kinderen de ruimte hebben om lekker te kunnen ravotten. Waar je heerlijk langs de landschappelijke paden kunt struinen of een appeltje kunt plukken in de boomgaard.

Speciale dank gaat uit naar Ine, die alle teksten heeft gecorrigeerd. In Geerpark woon je buiten, midden in de natuur. Een heerlijke plek om thuis te komen en ontspannen. Tussen de waterslinger en het park groeit een nieuwe wijk. Kopen, huren of zelfbouwen. In Geerpark valt er wat te kiezen. In  deze wijk, gebouwd voor de toekomst, woon je comfortabel. Lees hier meer over de filosofie van Geerpark.(www.geerpark.nl)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen