Van der Sanden Afrasteringen gaat voor 100% kwaliteit

Van der Sanden Afrasteringen, dat gevestigd is op de Hoge Schijf in Drunen, levert en monteert alle soorten afrasteringen, poorten en omheiningen voor klanten door heel Nederland.

Eigenaar Ton van der Sanden (55 jaar) vertelt:  “Wij willen dat de klant 100% tevreden is. Dat vertrouwen betaalt zich uit, want we hebben een heel vast klantenbestand.”  Ton had tot 15 jaar geleden een melkveebedrijf. Vanwege het te kleine bedrijf moest een keuze gemaakt worden: Groeien (en dus veel investeren) of stoppen! Na lang wikken en wegen is besloten te stoppen. Vanaf toen eigenlijk direct begonnen als ZZP-er (hoofdzakelijk het plaatsen van afrasteringen). In 2012 is de keuze gemaakt een eigen bedrijf hierin te beginnen en die keuze is heel goed uitgepakt. De klanten zijn erg tevreden. Wat wil je nog meer?”

Van der Sanden Afrasteringen is dealer van De Sutter Naturally in Nederland en heeft al jaren ervaring met het plaatsten van diverse afrasteringen, poorten en hekwerken. Zij werken daarnaast samen met diverse toeleveranciers zoals Gallagher en Koltec.

De levering bestaat uit op maat gemaakte houten afrasteringen (met lint, koord, permanent, gaas of geheel van hout) en poorten voor alle toepassingen.  Het assortiment bestaat uit een ruim en kwalitatief hoogstaand assortiment en heeft bijna alles op voorraad. Wilt u advies dan kan dat natuurlijk ook.

Ook heeft men ervaring met het plaatsen van trainingsmolens, stapmolens en sinds kort ook schuilstallen. In combinatie met onze hekwerken beschikt u over een bijzonder fraai geheel waar u uw paarden bovendien veilig kunt trainen.

Interesse? Neem gerust contact op!

Hoge Schijf 18
5151 RC Drunen

Tel. 06-22834346
Tel. 0416-373821

www.vandersanden-afrasteringen.com
[email protected]

Reacties

0