BOEI 35 heeft veel te bieden voor een dagje uit

BOEI 35, het unieke restaurant in de vestigingsstad Heusden, biedt meer dan alleen een hapje met een drankje, een lunch of diner. Het  terras is t/m 16 mei van maandag t/m zondag 12:00 – 18:00 uur en met  take away donderdag t/m zondag 17:00 – 19:30 uur geopend *mits er nieuwe versoepelingen of maatregelen zijn. > Kijk op de Social media pagina voor de nieuwste updates.

BOEI35 is hét restaurant met het mooiste uitzicht van Heusden. Je kan er heerlijk lunchen, dineren, borrelen en iets vieren. Met de jachthaven voor de deur, een passantensteiger om de hoek en een gratis parkeerplaats is het voor elke watersporter, wandelaar of fietser goed toeven bij BOEI35. “Bij Boei 35 is het simpel. Wij houden van genieten. gezelligheid. Lekker eten, drinken en een goede sfeer” Vertelt Jelle Morriën trots

Ook is het mogelijk om via BOEI 35 een sloep te huren – met picknickmand. In het komende seizoen komt er nog een activiteit bij: Suppen. Dit kan per uur, met les of in groepsverband.

“Daarbij bieden we in samenwerking met NR Sports verschillende sportieve activiteiten aan waaronder Bootcamp en (kick)box clinics. Ook werken we samen met 2B Fit Fun uit Kaatsheuvel. Escape Valley is een van de leukste activiteiten”, vertelt eigenaar Rein de Ruiter, die vijf jaar eigenaar is van BOEI 35. “Dat is een interactief spel in de pittoreske straatjes in Heusden.”

Wat is er mogelijk met Escape Valley?
< De magische iPad game. Voor elk team ligt er een iPad klaar met daarop de unieke Escape app. De plattegrond in de app wijst je de weg.
< Bubbel voetbalspel. Trek de reusachtige ballon aan en speel diverse spellen
< Lasergamen. Outdoor lasergame is een avontuurlijk spel vol actie en vele verrassingen.

Uiteraard kunnen bedrijven bij BOEI 35 terecht voor zakelijke events, vergaderingen, sporten, workshop en feestjes. Met een prachtig uitzicht over de jachthaven, vesting en de Bergsche Maas is er van alles mogelijk bij BOEI 35.

Kom gerust een keer aan. En laat je verrassen: aan tafel en daarbuiten.

BOEI 35
Putterstraat 92
5256 AP Heusden
Tel. 0416-662498
E. [email protected]
W. www.boei35.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties