RKC sjaal cadeau bij inschrijving 80!

De inschrijvingen voor De Rabobank 80 van de Langstraat stromen binnen. Mensen uit het hele land melden zich (weer) aan om op zaterdag 13 en zondag 14 september de gezelligste tocht van Nederland te lopen. 

Om iedereen extra te motiveren, hebben we tijdens de Open Dag van RKC Waalwijk een leuke actie voor de lopers.

RKC sjaal cadeau!
Tijdens de RKC Open Dag van zaterdag 2 augustus zal De 80 van de Langstraat op de braderie aanwezig zijn. De braderie is geopend van 15.00 uur tot 18.00 uur bij het Mandemakers Stadion. Wanneer u tijdens de Open Dag inschrijft voor De 80, krijgt u van ons de enige echte RKC sjaal cadeau. Ook kinderen kunnen zich daar inschrijven voor De Mini 80.
Inschrijven
Het inschrijfbedrag voor een geheel verzorgde 80 is in 2014 € 22,50. Dit bedrag geldt tot 1 september 2014. Van 1 september tot en met 13 september is het inschrijfbedrag € 32,50. Inschrijven kan via de website www.80vandelangstraat.nl en via de twee inschrijfpunten bij de VVV Kaatsheuvel – Loon op Zand – de Moer (Peperstraat 10a in Kaatsheuvel) en bij het Toerisme en Uitpunt Waalwijk (Wilhelminastraat 4a in Waalwijk).
Gratis deelname met Paswijzer en Heusdenpas
Na het succes van vorig jaar kunnen PasWijzerhouders uit de gemeente Waalwijk en de gemeente Heusden ook dit jaar weer gratis deelnemen aan De 80. Tussen 1 juli en 1 september kunnen PasWijzerhouders een gratis startbewijs ophalen. Dit kan alleen bij het Toerisme & UIT punt Waalwijk (Wilhelminastraat 4a Waalwijk).
Wie schrijven zich in?
Op dit moment zien we dat 62% van de inschrijvingen heren zijn, 38% dames. Dames, graag massaal inschrijven dus! De meeste inschrijvingen op dit moment komen uit Waalwijk, daarna uit Drunen en op plek drie staat Tilburg.
Hospice Francinus de Wind
De 80 van de Langstraat ondersteunt elk jaar een goed doel. Voor vijf jaar heeft de 80 Hospice Francinus de Wind uitgekozen om te ondersteunen. De hospice, een huis waar terminale patiënten waardig afscheid van het leven kunnen nemen, bevindt zich in Waalwijk. Dit jaar verkopen we de bijzondere startnummers 1 en 3.000 voor dit goede doel. Wilt u meebieden op deze bijzondere nummers? Stuur dan een e-mail naar [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen