Zomerfeest met JVV Drunen op het Raadhuisplein

Na een week vol activiteiten voor de schooljeugd van Drunen, sluit Jeugd Vakantie Vreugd (JVV) op het zaterdag 23 augustus op het Raadhuisplein af met een gratis Zomerfeest voor alle kinderen en hun ouders. 

licu4gsprtz9ttb96a4dhjowx

‘Zomerfeest Drunen, nog één keer…’ laat nog een keer alle leuke dingen van de zomervakantie voorbijkomen: nog één keer BBQ-en, dansen, neuzen langs kraampjes, laat naar bed en feest vieren samen met je dorpsgenoten. Dit nieuwe evenement is tevens de opstart van de viering van het 60 jarig bestaan van JVV in 2016.

 
Het plein wordt feestelijk ingericht, er komt een Hippie Market en DJ Joes van Hees draait de vakantieplaten met zijn Party-Discoshow. JVV reikt de gewonnen prijzen uit van enkele spellen en er is een loterij. En natuurlijk ontbreekt een grote barbecue niet. Wilt u aan hieraan deelnemen, meld u dan aan via de Zomerfeest Drunen website: www.zomerfeest.jvvdrunen.nl. Mocht de barbecue wegens weersomstandigheden niet doorgaan, dan krijgt u uw betaling teruggestort.
 
Kinderen kunnen zich voor de speelweek opgeven op de dag zelf, voor aanvang van de gekozen activiteit. Op www.jvvdrunen.nl kunt u zien dat er ook nog een aantal vrijwilligers gevraagd worden om alle activiteiten op een goede manier te kunnen laten verlopen. Vooral voor kinderen die niet op vakantie kunnen is het belangrijk dat het werk van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen blijft bestaan.

livk45xxaf0xm39xxfw45hvlp


JVV-Drunen zoekt vrijwilligers
Om deze activiteiten voort te kunnen zetten is JVV op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten als organisator van een activiteit of als spel begeleider in de JVV-week. Als spelbegeleider wordt van u verwacht dat u helpt bij een of meerdere spellen gedurende de week. De tijd die u hieraan besteed is dan minimaal een ochtend, middag of avond. Als organisator van een activiteit (leiding) organiseert u een activiteit gedurende de JVV week. Ook worden er voor de leiding 3 keer per jaar vergaderingen gehouden. Nieuwe ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom. Het is ieder jaar weer leuk om de vele vrolijke gezichten van de kinderen te zien. Dan weet je waarvoor je het doet. Vooral voor de kinderen die niet op vakantie kunnen gaan is het belangrijk dat stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen blijft doorgaan.
Het Zomerfeest, de nieuwe afsluiting van de JVV week, wordt mogelijk gemaakt door de gezamenlijke Horeca rond het Raadhuisplein, Grote BBQ, La Vittoria en Party-Discoshow.NL. begint om 18.00 uur.

zhve8gsskf0h7k2ce5vgmgrm2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen