Repair Café inloopochtend: Klaar terwijl je een kopje koffie of thee drinkt

Foto: Inloopochtend Elshout

Een medewerker van het Repair Café Elshout is woensdag 24 april op de inloopochtend aanwezig om slechts kleine en geen tijd rovende reparaties uit te voeren.  De gedachte achter de wereldwijde beweging Repair Café is “Weggooien mooi niet” en dus het herstellen /repareren van kapotte spullen zodat ze weer langer mee kunnen gaan.

Dit is duurzaam en het is zonde om spullen weg te gooien met kleine mankementen als ze door deskundigen weer hersteld kunnen worden. Heb je kleine huishoudelijke apparatuur of iets anders wat je graag snel gemaakt wil hebben, breng het dan mee en we gaan proberen het te repareren terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee. Twee vliegen in èèn klap.

D’n Elshof heeft al veel ervaring opgedaan met Repair Café. Al bijna 10 jaar lang wordt er op de eerste maandag van de oneven maanden een Repair Café georganiseerd. Volgens André van Hulten, voorzitter van D’n Elshof, wordt met succes 60 % van de binnengebrachte artikelen naar tevredenheid gerepareerd.

Een team van ervaren reparateurs staat hiervoor ter beschikking.

Graag willen we nog het volgende benadrukken. De inloopochtend is er voor alle Elshoutenaren. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van KBO-Elshout.

Op woensdagochtend 24 april heten we je van harte welkom van 9.30 – 11.30 uur met een gratis kopje koffie of thee.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen