Lotus Vlijmen Zwem4daagse met zwemvereniging AquAmigos

Foto:

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseert zwemvereniging AquAmigos de Lotus Vlijmen Zwem4daagse. Dit zwemfestijn voor jong en oud vindt plaats in zwembad Die Heygrave in Vlijmen. Op maandag 29 december, dinsdag 30 december en op vrijdag 2 januari 2015 en zaterdag 3 januari 2015 kan iedereen met minimaal zwemdiploma A meedoen! Inschrijven kan via de website www.aquamigos.nl

Tijdens de Lotus Vlijmen Zwem4daagse kunnen deelnemers verschillende afstanden zwemmen, variërend van 250, 500, 1000 en 1500 meter per dag. Ook wordt er in het doelgroepenbad elke dag een verschillend randprogramma georganiseerd; van waterpolo tot wedstrijdzwemmen en snorkelen. Op zaterdag wordt zelfs een clinic duiken aangeboden in samenwerking met duikvereniging Amicus Aquae. Deelname kost € 6,50 en mag op de eerste dag contant betaald worden. Mensen in het bezit van een Heusdenpas kunnen voor de helft van het inschrijfgeld deelnemen.
Tevens is er aan de allerkleinsten gedacht. Terwijl de ouders aan het zwemmen zijn, is er een watercrèche georganiseerd voor de kinderen zonder diploma. In deze crèche wordt  onder begeleiding en toezicht met de kindjes gespeeld in het water, zodat de ouders ongestoord hun banen kunnen zwemmen.
De Lotus Vlijmen Zwem4daagse wordt gehouden op maandag 29 december, dinsdag 30 december 2014 en vrijdag 2 januari, 3 januari 2015 (kerstvakantie).  Op maandag, dinsdag en vrijdag kunt u zwemmen van 17.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag  kan er van 15.00 tot 17.00 uur gezwommen worden. 
De Lotus Vlijmen Zwem4daagse komt mede tot stand door de belangrijke sponsoren Lotus Vlijmen en Total Fit Vlijmen. Het evenement wordt ondersteund door de combinatiefunctionaris van stichting de Schroef. Meer informatie op www.stichtingdeschroef.nl of www.aquamigos.nl

posterzwem4daagse

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen