Vlijmense Boys pakt zijn eerste drie punten

Een stroeve start van het seizoen voor zowel Vlijmense Boys als Wilhelmina zorgde ervoor dat beide nog op nul punten stonden en in de onderste regionen van de ranglijst terug te vinden waren.

Trainer Hans Richters heeft een compleet nieuwe spelersgroep ter beschikking met daarin de nodige talenten uit de eigen jeugd. Dat de eerste drie wedstrijden verloren werden is voor de club geen reden tot paniek. “We weten waar we aan begonnen zijn met een nieuwe groep en technische staf voor 1 en 2 en de doelstellingen die gesteld zijn op termijn zullen we gaan halen, dat er dan weleens verloren wordt is onderdeel van een proces, wij hebben het volste vertrouwen hierin als bestuur” aldus Marco de Haas die onlangs als voorzitter van de club werd gekozen.

Het vertrouwen werd vandaag uitbetaald in doelpunten en dat Vlijmense Boys talenten heeft werd zondag onderstreept. Met vlagen heel goed voetbal werd Wilhelmina getrakteerd op een verdiende nederlaag en een 5-0 winst voor Vlijmense Boys.

Al snel kwam Vlijmense Boys op 1-0 vanuit een penalty scoorde de zeer gretige en fitte Peti Lutgens de openingstreffer en kon de trouwe aanhang er eens voor gaan zitten. Op slag voor rust was het Ayoub Bakalli die de eerste van zijn drie doelpunten scoorde. 2-0 ruststand. Na rust ging hij verder waar hij mee gestopt was en zorgde voor 3-0 en 4-0, Jermaine Maas zorgde vlak voor tijd met een mooie assist ervoor dat Peti Lutgens de eindstand van 5-0 op het scorebord bracht.

De eerste drie punten zijn een feit en in Vlijmen gaat men deze week het vizier op ODC richten. De volgende tegenstander in de competitie.