Toerclub Vlijmen presenteert de 31ste veldtoertocht op 11 november

SONY DSC
SONY DSC
Foto: Toerclub Vlijmen

Toerclub Vlijmen is opgericht in 1987. Vorig jaar hebben we ons 30 jarig jubileum uitbundig gevierd. Het ledental is geleidelijk aan gestegen tot ongeveer 80 leden waarvan 75% op de weg fietst en 25% op de mountainbike. In de winterperiode ligt het percentage mountainbikers wel wat hoger.

Deze mix van fietsende leden hebben in de loop der jaren enorm veel ervaring opgedaan op de mountainbike. Niet alleen hebben ze die fiets helemaal onder de knie, ze weten ook overal de weg. Geen bospaadje is onbekend. Dat is een ideale uitgangspositie om een prachtige mountainbikeroute uit te zetten voor een groot publiek.

Ook dit jaar hebben we het weer voor elkaar. Er is een route uitgezet van 30 km die iedereen met een beetje ATB ervaring kan rijden. Voor de gevorderden is er de 50 km route. Biede routes zijn uitgezet in de prachtige natuur in de omgeving van Vlijmen. De start/finish locatie is; Vlijmense Boys, Sportpark De Hoge Heide, Pieter Bruegelstraat 14a. Er kan gestart worden tussen 08:30 en 10:00 uur.

Wil je snel van start? Schrijf je dan van tevoren in. Dat doe je gewoon op je gemak thuis via www.toerclubvlijmen.nl/veldtoertocht of via https://www.fietssport.nl/details/toertocht/id/46450  Betalen kan met iDeal of PayPal. Voor de kosten hoef je het niet te laten, €4,- voor NTFU, KNWU en VWB leden en €5,- voor alle overige. Na het voorinschrijven kan je bij de start de barcode laten scannen van NTFU, KNWU of VWB en Go!! De overige voorinschrijvers krijgen een barcode via de mail en dat werkt hetzelfde. Scan & Go!! Geen gedoe met inschrijfformulieren en wisselgeld. Gewoon GAAN!

Zonder voorinschrijving kan je ook meedoen. Je moet dan wel aansluiten in de rij zonder Scan & Go en graag gepast betalen. Wij wensen je veel fietsplezier en tot 11 november!!

Het bestuur van Toerclub vlijmen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen