Geen Middeleeuws festijn Heusden in 2021

Foto: Stichting Vestingstad Heusden

Zoals het leven voor iedereen in de wereld al ruim een jaar lang anders loopt dan verwacht en gehoopt, is dat uiteraard ook zo voor de Stichting Vestingstad Heusden De organisatie had zulke mooie plannen voor dit jaar met opnieuw een middeleeuws festijn in Heusden, in eerste instantie gepland voor juni en door alle Coronamaatregelen verplaatst naar het eerste weekend van september.

Maar ook deze datum kwam steeds meer onder druk te staan. Ten eerste is het nog zeer ongewis wat er mogelijk is in september. Maar meer nog komt men ontzettend met de voorbereidingen in de knoop. Het is niet toegestaan om bij elkaar te gaan zitten om dingen te bespreken en al zeker niet om zaken voor te bereiden. En die zijn toch wel erg belangrijk om een geslaagd evenement neer te kunnen zetten.

Daarom heeft Stichting Vestingstad Heusden dan ook met pijn in het hart moeten besluiten om het festijn in 2021 af te moeten gelasten. Hopelijk kan het festijn in 2022 wel gaan plaats vinden

Vestingstad Heusden is een stichting welke publieksevenementen organiseert met een cultuurhistorisch thema uit de zeventiende (gouden) eeuw, daarbij wordt Heusden-vesting als decor gebruikt.

Ook andere organisaties uit de gemeente Heusden worden hierbij betrokken en dat allemaal op vrijwillige- en onbetaalde basis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen