Open Tuinen 24 en 25 april bij Tuin De Dwerg in Drunen

Foto: Tuin De Dwerg Drunen

Het is volop lente in de tuinen. Bloesemende bomen en fris groen, uitbundige rododendrons en magnolia’s  en natuurlijk heel veel tulpen, narcissen, blauwe druiven en nog veel meer kleurigs….welkom in de open tuinen Midden Brabant.

In de herfst zijn er duizenden bollen gepoot door de ijverige tuiniers en die zorgen zaterdag 24 en zondag 25 april 2021 voor een waar bollenfeest in de tuin. U bent van harte welkom om mee te komen genieten in de volgende tuinen:

< De Dijkgaerd, Zuidhollandsedijk 1, Kaatsheuvel.
<
Tuin De Dwerg, Kleinestraat 17, Drunen
< Ons Buiten, Kraanven 10, Loon op Zand (alleen zondag 25 april open)

De tuinen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur en de regels rondom de bestrijding van Covid-19 worden in acht genomen. Er is volop ruimte om rustig rond te wandelen, maar mocht het toch te druk worden dan moet u even wachten voor u de tuin binnen kunt gaan.

Entree € 2,50 p.p.p.t. incl. een koffie/thee-to-go (graag zoveel mogelijk gepast contant, geen pin beschikbaar). Er zijn voldoende zitplekken in de tuinen om op gepaste afstand van uw drankje en van de tuin te genieten.

Op www.tuinenmiddenbrabant.nl vind je nadere informatie en mooie foto’s van en over de tuinen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen