Kerkberichten van de parochie heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer/HTR

Op basis van de mededelingen van RIVM en bisdom, wordt het bijwonen van een viering beperkt tot maximaal 30 personen. Dat betekent dat u vooraf dient te reserveren. Het verzoek is om  contact op te nemen met het parochiesecretariaat.  Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, kunt u de H.Mis ook volgen via live-stream.

Ga naar de website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering zondag 11.00 uur”.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zondag 2 mei 11.00 uur Eucharistieviering Intenties: Kees Vermeulen, Cor Mommersteeg, Jan Rechters, Toon en Dina Klerkx – Boom, Toon en Lena Pijnenborgh – Klerx, Harrie van Drunen, Joop van Gestel vanwege jaargetijde, Toon Gijsbers vanwege 1e jaargetijde.

Caleidoscoop:
Donderdag 6 mei 11.00 uur Eucharistieviering

Kapel Sint Janshof:
Zaterdag 1 mei  17.30 uur Eucharistieviering
Dinsdag 4 mei  19.00 uur Eucharistieviering.
Deze vieringen zijn alleen toegankelijk voor bewoners van het St. Janshof.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 1 mei 19.00 uur Eucharistieviering Intenties:  Sjaan Klerks – van den Brand vanwege 1e jaargetijde, Kees Klerks, Jan Klerks, Jo van Zon – van Baardwijk vanwege 1e jaargetijde, uit dankbaarheid b.g.v. een 55-jarig huwelijk van André van Heist en Tineke van Heist – van Bladel.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Vrijdag 30 april 19.00 uur Eucharistieviering
Zondag 2 mei 09.30 uur Eucharistieviering Intenties: Jo van Zon – van Baardwijk vanwege 1e jaargetijde, Harrie en Cisca van Wijk – de Hart, familie van Berkel – Peijnenborgh, Annelies van de Wiel – van der Lee, Jos van Bokhoven vanwege jaargetijde, Hub Figee vanwege verjaardag, overleden ouders Figee – Coppens, Jo van Engelen – Fitters vanwege jaargetijde, Jo van Esdonk – van Baardwijk, Jo van der Wens, Willy van Esdonk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen