Cursus opfrissen verkeersregels

Foto: VVN Heusden

De regering komt regelmatig met nieuwe verkeersborden. Maar weet u eigenlijk wel wat de bestaande borden ook alweer betekenen? Het is ook al weer zo lang geleden dat u uw rijbewijs hebt behaald. Intussen zijn er verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen. Dat kan leiden tot onzekerheid in het verkeer. Met de vernieuwde korte theoriecursus van Veilig Verkeer Nederland (VVN) bent u in enkele uurtjes weer helemaal bij.

In de nieuwe cursusvorm krijgt u een verkeerstheorie met uitgebreide informatie over de nieuwe regels en andere aanpassingen in het verkeer. Met slechts een paar uur theorie bent u weer helemaal op de hoogte van alles wat u als verkeersdeelnemer moet weten. Het theoriegedeelte is net als het kopje koffie of thee geheel gratis.

Na het theoriegedeelte kunt u zich opgeven voor een praktijkrit van 1 uur, die op een later tijdstip met een erkende rij-instructeur en in uw eigen auto zal worden gereden.

De kosten hiervan zijn voor u laag, omdat voor de rit een bijdrage wordt gevraagd van slechts  € 20 euro. Dit is bedoeld als bijdrage in de kosten voor o.a. de rij-instructeur. De opfriscursus theorie vindt plaats op dinsdag 27 september in dorpshuis De Haarstek, Meester Prinsenstraat 38 5254JD in Haarsteeg. en begint om 09.30 uur en eindigen om ca. 11.30 uur.   Indien u aan deze bijeenkomsten wilt deelnemen, het verzoek u aan te melden bij de afdeling Heusden van veilig Verkeer Nederland.

Het liefst per inschrijfformulier op de website: https://vvn.nl/agenda/noord-brabant/heusden/opfriscursus-in-haarsteeg
Of eventueel  per e-mail: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen