Pathé Drive In Bios Terrein Coop Oudheusden

Foto: WBH Heusden

Deze Coronatijd is voor iedereen een lastige en soms hele pittige tijd, zeker voor alleenstaanden en ouderen. Veel activiteiten konden niet doorgaan of werden verplaatst. Wat bezielt Heusden, de missionaire werkgroep van de Protestantse Gemeente in Heusden, is betrokken bij wat er in de buurt gebeurt en is altijd op zoek naar manieren om te verbinden en te inspireren.

Ook in deze Coronaperiode willen we ons steentje bijdragen. Enkele jongeren kwamen met een geweldig idee: een openlucht filmavond. Daarom organiseren we op 19 september in samenwerking met Pathé Film de eerste “WBH Drive In Bios” op het terrein van de Coop in Oudheusden. Uiteraard helemaal Coronaproof! Er zijn twee voorstellingen. De vroege voorstelling om 19.15 uur en de Late Night begint om 22.00 uur. Op een groot projectiescherm van 16×8 meter worden twee prachtige films getoond.

We beginnen met de film “Amazing Grace” (19.15 uur), over het leven van de Amerikaanse gospel- en soulzangeres Aretha Franklin. Tijdens de late film (22.00 uur) wordt de intrigerende en veel bekroonde film Hors Normes” (Engelse titel: The Specials) gedraaid. Een film van de makers van Intouchable. Beide films brengen een boodschap die past bij deze tijd.

De opbrengst van de “WBH Drive In Bios” is bestemd voor ons werk voor ouderen en alleenstaanden. Denk bij voorbeeld aan het Maaltijdproject van de Protestantse Gemeente “Welkom aan Tafel” wat vorig jaar nog haar 20- jarige bestaan vierde. Ouderen missen het enorm dat ze elkaar nu niet bij een gezellige maaltijd kunnen ontmoeten. Voor hen is er daarom een hele speciale plaats gereserveerd tijdens de Drive-In. In afstemming met de gemeente Heusden hebben we ervoor gezorgd dat we volledig kunnen voldoen aan de voorschriften die nodig zijn voor een dergelijk event. Ook bij regen, kan het gewoon doorgaan, want dan zit iedereen droog en warm in de auto.

Wij vinden het geweldig dat we bij dit initiatief ondersteuning krijgen van de Coop en Schreuder Meubelen uit Oudheusden, de J.F. van de Poelstichting en Piet Verbeek uit Wijk en Aalburg. Door deze samenwerking kunnen we deze prachtige en bijzondere avond mogelijk maken.

Praktische informatie
Tickets kunnen besteld worden via een speciale website: https://watbezieltheusden.eventgoose.com Per auto bestelt u één ticket. U kunt uw avond nog leuker maken met aantrekkelijke Drive In Boxen met hapjes en drankjes. Uiteraard ook voor het goede doel! Deze bestel je samen met je ticket. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 per auto.
Om teleurstelling te voorkomen, wordt het aangeraden om op tijd je tickets te reserveren! Meer informatie vindt u ook via Facebook: www.facebook.com/wbhheusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.