Roots in Heusden

Foto: Roots in Heusden

Op woensdag 30 september  is er een nieuwe Roots in Heusden met deze keer als gast Marcel de Groot. Locatie is Scheepswerf, Bakkersdam 1 in Heusden. Aanvang is 20.30 uur en entree is € 15,00 per persoon.

Na 15 jaar als gitarist voor diverse artiesten te hebben gewerkt is Marcel de Groot vanaf 2016 weer te in de theaters zien als singer/songwriter.
Eerst met het zeer goed ontvangen programma #HELD in 2016.

Het lied Woordenman uit deze voorstelling wordt genomineerd voor de Annie MG Schmidt-prijs. In 2018 komt Marcel de Groot meteen met een nieuw theater programma “DOOR”,, ook nu weer door velen met enthousiasme ontvangen.
Naast de optredens in het theater speelt Marcel ook met enige regelmaat solo in diverse zalen, muziekcafés en tot theater omgebouwde kerkjes.

De concerten laten zich kenmerken door de sterke intimiteit die Marcel weet te scheppen, zijn losse praatjes en verhalen en de wonderschone teksten.
Teksten, veelal van eigen hand, maar ook zijn er bijdragen van Rob Chrispeijn, Stef Bos, Lennaert Nijgh, Maarten van Roozendaal en zijn eigen vader Boudewijn.

Video: www.youtube.com/watch?v=0IQ84MaTF0E
Digitaal afrekenen bij de kassa kan nu ook dankzij de pinautomaat, doen! U kunt hier direct  reserveren: https://bit.ly/3kY8PsJ (bijna uitverkocht!)

Zie ook website: https://ravelijnheusden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.