Roots in The Bakery

Foto: Ravelijn

Het Ravelijn presenteert Roots in The Bakery met niemand minder dan Marcel de Groot op woensdag 28 augustus in de bakkerij van Bakkertje Deeg op de Botermarkt in Heusden. Aanvang van de avond is 20.30 uur. Entreekaarten kosten 15.00 per stuk.

Na 15 jaar als gitarist voor diverse artiesten te hebben gewerkt is Marcel de Groot vanaf 2016 weer te in de theaters zien als singer/songwriter.  Eerst met het zeer goed ontvangen programma #HELD in 2016. Het lied Woordenman uit deze voorstelling wordt genomineerd voor de Annie MG Schmidt-prijs.

In 2018 komt Marcel met het programma >door, ook nu weer door velen met enthousiasme ontvangen.  Naast de optredens in het theater speelt Marcel ook met enige regelmaat solo in diverse zalen, muziekcafe’s en tot theater omgebouwde kerkjes.

De concerten laten zich kenmerken door de sterke intimiteit die Marcel weet te scheppen, zijn losse praatjes en verhalen en de wonderschone teksten. Teksten, veelal van eigen hand, maar ook zijn er bijdragen van Rob Chrispeijn, Stef Bos, Lennaert Nijgh, Maarten van Roozendaal en zijn eigen vader Boudewijn.

Video: www.youtube.com/watch?v=0IQ84MaTF0E

Digitaal afrekenen bij de kassa kan nu ook dankzij de pinautomaat, doen!
U kunt hieronder reserveren.
https://www.supersaas.nl/schedule/Hannes/Marcel_de_Groot

Meer info op de Website: https://ravelijnheuesden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

0