“Toertocht Haarsteeg”

Foto: Pixabay

Zondag 25 augustus organiseert Schaatstrainingsclub Willy van den Berk al weer voor de 48ste keer “Toertocht Haarsteeg”. Een fietsfestijn met traditie onder de vlag van de NTFU.

U heeft de keuze uit de 3 afstanden, 45km, 95km, en 125km. Allen volledig uitgepijld en beschikbaar in GPX welke te downloaden zijn via de kalender van fietssport.nl.

Vertrek en aankomst voor alle afstanden is dit jaar in de kantine van VV Haarsteeg, vanaf 8 uur. Een lekker kopje koffie staat er in de vroege ochtend tegen betaling gereed. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving en er is een bewaakte fietsenstalling.

Dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid van voorinschrijving via de fietssport.nl. Ook kunt u op de dag zelf inschrijven er staan voldoende mensen gereed bij het inschrijven. Met gepast geld betalen helpt wel voor een soepele afwikkeling. De finish in Haarsteeg sluit om 17:30 uur en de controle posten onderweg sluiten om 14:30 uur.

Overzicht van de routes:
45Km, gaat via Vlijmen door de polder naar Vught. Hierna gaat u via St Michielsgestel naar Den Dungen waar we een post hebben ingericht bij de Mallorcabar. Vervolgens gaat u langs het Maxima kanaal naar Empel om via Bokhoven wee terug naar Haarsteeg te fietsen.

95Km Splits net voor Den Dungen van de 45Km en gaat via Heeswijk Dinther naar Loosbroek. Vervolgens via Geffen net langs Oss naar Lith, waar we een post hebben bij Hertog Jan van Brabant. Na de rust vervolgt u de route langs de Maas naar Bokhoven om zo weer in Haarsteeg te finishen.

125Km, splits na Heeswijk Dinther en gaat via de Bedafse Bergen naar De Maurik. Hierna komt u via Ravenstein op de dijk langs de Maas welke u tot Lith blijft volgen. Hier hebben we een post bij Hertog Jan van Brabant. Na de rust vervolgt u de route langs de Maas naar Bokhoven om zo weer in Haarsteeg te finishen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

0